OVER ONS

Waarom wij
het kei huis ons inzetten
voor daklozen

De visie van t kei huis

T K.E.I HUIS word een zorgcentrum/boerderij die zich richt op dakloze jongeren die een indicatie van pgb en wlz hebben. Het gaat om daklozen jongeren vanaf 14jaar tot 30 jaar. Deze doelgroep vallen tussen wal en schip die door omstandigheden op straat komen te staan.

Niemand vraagt om dakloos te worden, dus ook deze jongeren niet. De kortste makkelijkste ‘weg’ is
de criminaliteit. En daar willen wij dus een stokje voor steken.

Investeren in huisvesting

In eerste instantie kunnen we 6 jongeren huisvesten en begeleiden. Daarnaast bieden we ook voor andere mensen een dagbesteding aan. De huisgevesten jongeren krijgen dus ook een dagbesteding. Daarnaast worden ze door ons op sociaal vlak begeleid. Ook kunnen ze na verloop van tijd werk binnen of buiten de organisatie krijgen. Ook daarbij worden ze begeleid en in de gaten gehouden. Als ze klaar voor de volgende stap zijn, Kunnen ze naar een normale sociale huurwoning kunnen doorstromen. Ook dan houden we contact met deze mensen.

Vormen van dagbesteding;

Voeden en verzorgen van dieren alpaca’s, paarden, kippen, varkens, een os, koi karpers, ezel, karmoenese geiten en andere dieren. Met sommige dieren kun je ook gaan wandelen.

Er zijn ook andere werkzaamheden, schilderen, inpakken, houtbewerking enz enz. Belangrijk is dat het laagdrempelig is en geen druk achter staat. Dus kunnen ze op hun eigen tempo bezig zijn.

Investeer uw vermogen
tegen een goed rendement

Deze website gebruikt cookies en vraagt uw persoonlijke gegevens om uw surfervaring te verbeteren.