Het laatste nieuws

Hallo weer Goed Nieuws! 

Niels ter Haar van het maandblad  Licht op Eindhoven gaat een interview met mij over 'T K.E.I HUIS publiceren! Dat artikel doneren ze aan ons. Daar bedank ik Niels en Licht op Eindhoven voor!                                                        Niels BEDANKT! 

Frans Linssen, initiatiefnemer 'T K.E.I HUIS 


Eerste donatie na deze website is een FEIT! Vandaag ontving ik uit handen van Dhr de Vries en Dhr Kivits van Bibliotheek Eindhoven een lapTOP!  ZO kan het dus ook! Wij nemen graag alle soorten donaties aan. Kijk op onze pagina donatie. 

Bibliotheek Eindhoven BEDANKT!


Ik wil hierbij graag Coen Droste van Visual Marketing hartelijk danken!  Deze man met een hart heeft deze mooie site gemaakt. Graag wil ik dan ook de lezers graag verwijzen naar z'n website www.visualmarketing.nl

Coen nogmaals BEDANKT!


Weer goed nieuws!

Alexandra Dresser heeft voor ons een prachtig kunstwerk gemaakt en aan ons gedoneerd. Dit kunstwerk wordt geveild of als u interesse heeft, meteen verkocht. Alexandra nogmaals BEDANKT! 


Mooie pentekening gemaakt en geschonken door Denise Knubben. 

Denise nogmaals BEDANKT! 

Interview Licht op Eindhoven 

 

Iedereen heeft recht op onderdak.

Je raakt dakloos en nu?

Vele hebben vooroordelen zoals; “laat ze dan gewoon een baan zoeken”.

Maar is dit wel zo makkelijk? Frans is gemotiveerd!

 

Frans Linssen is in 2019 dakloos geraakt in Eindhoven. Hij heeft meerdere keren hulp gezocht bij verschillende instanties maar dit werd elke keer om diverse redenen niet doorgezet. Tijdens zijn tijd op straat heeft hij een gehandicapte man leren kennen. Nadat deze man zijn vrouw had verloren die de kostwinner was belandde hij net als Frans, op de overdag zo gezellige straten van Eindhoven.

 

Op een gegeven moment is deze man in het ziekenhuis terecht gekomen en heeft het ziekenhuis Frans benaderd. Frans kwam langs en heeft lang gepraat met de man. Als belofte heeft hij beloofd dat hij iets voor de daklozen zou gaan doen en dit bij de bron aan te gaan pakken. Een dag later is de man overleden en vanaf toen heeft Frans zich aan zijn belofte gehouden.

 

Daklozen hebben het erg zwaar. “Het is nog niet zoals het zou moeten zijn, maar dankzij de nieuwe wet gaat het al beter” vertelt Frans.

 

Daarom is Frans een crowdfunding actie gestart. Zijn doel is om een zorgcentrum op te starten in Eindhoven en in de toekomst door heel Nederland. Op deze manier krijgen de verslaafde daklozen een eigen plekje en worden zij geholpen om van hun verslaving af te komen. Zij kunnen hier punten verdienen om binnen de organisatie een baan te krijgen. Zo worden zij nog in de gaten gehouden en zijn er op tijd mensen bij voordat er een terugval plaatsvindt. Voor de gewone daklozen wil Frans een appartementencomplex bouwen waar zij via een woonstichting een huis kunnen krijgen.

 

Frans ziet graag een kantoor en uitzendbureau bij het zorgcentrum zitten. “Op deze manier kunnen de betreffende personen hier starten met werken en vanuit daar doorgroeien naar banen buiten de organisatie”.

 

Om dit tot werkelijkheid te brengen heeft Frans hulp nodig. Hij ziet graag iemand die hem kan helpen met het maken van een concreet plan en het opstarten van een kantoor. Vanuit het kantoor wil hij starten met het zorgcentrum. “Alle hulp is welkom” zegt Frans, “mensen mogen geld doneren maar natuurlijk ook spullen.” Deze spullen worden dan geveild of verkocht.

 

Als u wilt doneren kunt u een mail sturen naar info@hetkeihuis.nl

Iedereen heeft recht op een veilig onderdak en nogmaals alle hulp is welkom!