Fijn dat u ons wilt helpen!

Wilt u doneren? Graag! Het bedrag hoeft niet veel te zijn. Het kan al vanaf 1 euro. Ook kunt u doneren door middel van laptops of tablets of iets anders dat waardevol is. Heeft u andere unieke producten zoals voetbalshirts van beroemde voetballers. Wij houden ons aanbevolen! Alle waardevolle spullen die we mogen ontvangen worden door ons geveild. Via deze website houden we u regelmatig op de hoogte over de opbrengsten en waaraan de opbrengst wordt besteed.

Heeft u iets in te brengen of een andere vraag, vul dan het contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!


Donatie

Heeft u kantoorruimte beschikbaar?

Wij hebben nog geen KvK nummer. Dat komt mede doordat wij nog geen geldig adres hebben om ons bij de KvK in te schrijven. Daarom zijn we ook op zoek naar mensen die een klein kantoortje voor ons beschikbaar willen stellen.  Mensen die willen doneren kunnen dat nog steeds doen door het contactformulier in te vullen en op te sturen. Wij werken graag via de wet.

Met vriendelijke groet,

Frans Linssen
Initiatiefnemer van 't Keihuis


Doneren

U kunt momenteel uw donatie storten op IBAN: NL39ABNA0544299353 op naam van FFS Linssen met omschrijving 'Donatie Keihuis'