Investeren in zorgvastgoed ‘t Kei Huis

t kei huis zorgt voor Zorgwoningen aan dak en thuislozen op basis van WLZ en AWBZ dit zijn financiële middelen vanuit de overheid waaruit de zorg voor cliënt wordt betaald. Dit gebeurt door middel een indicatie die afgegeven wordt. Meestal gaat hier het wijkteam over uit de betreffende gemeente.

Waarom investeren in het belang van de cliënt? Zoals de meeste investeerders gaat het vaak erom dat de investering goed terecht komt en ook een leuk rendement oplevert.

‘t Kei Huis is een initiatief om dak en thuislozen die vaak in combinatie met verslaving of psychische klachten aan lager wal zijn geraakt. Wij willen vanuit dit initiatief deze doelgroep gaan opvangen met diverse middelen. Deze middelen zijn en worden heden daags gefinancierd door de overheid. Denk hierbij aan dagbesteding, zorg, verpleging, huisvesting, begeleiding en ondersteuning bij financiën.

Helaas is de maatschappij kei hard en wordt deze doelgroep niet snel met de adequate hulp toeschoten waar ze recht op hebben. Zij vallen vaak tussen wal en schip. ‘T Kei Huis wilt hierin haar steentje bijdragen. Zou jij het fantastisch vinden dat dit initiatief van de grond komt. En wil je bijdragen met een donatie of wel een investering? Wij komen graag in gesprek met je om de mogelijkheden te bespreken.

Je kan bij on het contact formulier je gegevens achterlaten. Dan bellen we z.s.m. terug met je om een afspraak in te plannen. 

Deze website gebruikt cookies en vraagt uw persoonlijke gegevens om uw surfervaring te verbeteren.